Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

Recreatie 

Schaatsen als attractie

De Art-Ice banen zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve doeleinden. Waar de meeste grote bungalowparken en campings beschikken over een midgetgolfbaan, een zwembad of een tennisbaan is een schaatsbaan een verrassende aanvulling. Op welke camping kan er nu midden in de zomer geschaatst worden. De losse panelen kunnen op iedere vlakke ondergrond gelegd worden en is dus makkelijk te realiseren. Een schaatsbaan van Art-Ice past ook prima op zowel kleine als grote attractieparken. De schaatsbaan is verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en in ieder gewenst thema.

SCHAATSEN IN DE ZOMER

De schaatsbanen van Art-Ice maken het mogelijk het hele jaar door te schaatsen. Deze schaatsbanen worden namelijk volledig gemaakt van self lubricating (zelfsmerende), polyethyleen panelen. De panelen worden vervaardigd in de vorm van puzzelstukken, waardoor de Art-Ice schaatsvloer overal, zowel binnen als buiten, gemonteerd kan worden. Opgeruimd neemt de vloer slechts 1 x 2 meter oppervlakte in beslag.

TOPKWALITEIT

De Art-Ice vloer bevat geen chemicaliën of andere schadelijke vloeistoffen, maar is een volledig droge vloer. De sliding wordt veroorzaakt door de materialen die ìn de vloer worden verwerkt. Door de zelfsmerende werking blijft de glijcapaciteit van de Art-Ice schaatsvloer van top kwaliteit tegen zeer lage onderhoudskosten. Recreatie wordt naar een hoger plan gestuurd door Art-Ice!

Voordelen van de schaatsvloer van Art-Ice zijn:

  • Eenvoudig en naadloos te monteren door het geperfectioneerde zwaluwstaartsysteem
  • Uitstekend te tillen met twee personen
  • Geen dure koelinstallatie benodigd door de zelfsmerende werking
  • Demontage is mogelijk in een handomdraai

Schaatsen in de zomer, het kan met een Art-Ice schaatsvloer.

Lees meer over de montage en technologie van de Art-Ice schaatsbanen

INTERALPIN 2023

Art-ice is exhibiting on INTERALPIN '23 Interalpin is one of the world's largest and most important trade fairs for cable car technology, equipment and winter snow. International exhibitors here are the latest products and materials for cable car operator, winter...

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u partner worden of heeft u hier vragen over? Klik dan hier