Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

ONDERHOUD

De schaatsvloer van Art-Ice is de enige echte zelfsmerende droge schaatsvloer. Dit houdt in dat de verhuurder of gebruiker niets hoeft te doen om glijeigenschappen te creëren! Periodiek dient de schaatsvloer van Art-Ice te worden gereinigd met een borstelveegmachine, afhankelijk van de intensiteit van de vervuiling. Onderhoud is iets wat regelmatig moet gebeuren.

MILIEUVRIENDELIJKE REINIGING

In het geval dat zand of ander vuil op de vloer terecht is gekomen, dan zal er gereinigd moeten worden. Gezien het feit dat de vloer vuil- en waterafstotend, UV-bestendig, chemisch resistent en demagnetisch is, zal weinig aan de ondergrond hechten en is onderhoud eenvoudig.

Art-Ice levert een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel die de schaatsvloer in optimale conditie houdt!

INTERALPIN 2023

Art-ice is exhibiting on INTERALPIN '23 Interalpin is one of the world's largest and most important trade fairs for cable car technology, equipment and winter snow. International exhibitors here are the latest products and materials for cable car operator, winter...

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u partner worden of heeft u hier vragen over? Klik dan hier