Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

Art Ice partner worden

Art-Ice heeft wereldwijd diverse partners die als agentschap of dealer nauw betrokken zijn bij de verkoop en verhuur van de kunststof schaatsvloeren.

Ook geinteresseerd in een partnership met Art-Ice? Neem contact op!

Art-Ice Kopen

Art-Ice is de synthetische schaatsvloer met de hoogste glijeigenschappen en is op iedere vlakke ondergrond te monteren. Hierdoor hoeft uw sportclub in de zomermaanden niet meer te sluiten, of kunt u een unieke activiteit toevoegen aan een bestaand concept. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie! 

Heeft u vragen over
Art-Ice? Stuur ons een mail, wij beantwoorden uw vraag graag.

INTERALPIN 2023

Art-ice is exhibiting on INTERALPIN '23 Interalpin is one of the world's largest and most important trade fairs for cable car technology, equipment and winter snow. International exhibitors here are the latest products and materials for cable car operator, winter...

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!...

Partner worden