Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

PRODUCTEN

Art-Ice biedt verschillende producten die perfect aansluiten op uw eisen. Voor iedere toepassing is een geschikte uitvoering beschikbaar om zo goed mogelijk aan te sluiten op de activiteiten van de gebruiker.

De schaatsvloeren zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Art-Ice Pro 2000

Art-Ice Fusion 1500

Art-Ice Adventure 1000

Dikte: 20 mm Dikte: 15 mm Dikte: 10 mm
Gewicht:  ca. 19 kg/m2 Gewicht: ca. 14 kg/m2 Gewicht: ca. 10 kg/m2

De levertijd kan in overleg worden bepaald.

De producten van Art-Ice worden standaard geleverd in wit met blauwe stippen. Afhankelijk van de toepassing waarvoor de baan wordt gebruikt kunnen belijning en logo’s worden toegevoegd.

IJshockey

Curling

Lees meer over de montage en technologie van de Art-Ice producten.Naast de schaatsvloeren biedt Art-Ice diverse soorten omheining.
De omheining kan worden uitgevoerd in staal of aluminium met een kunststof plaat naar keuze. Voorbeelden hiervan zijn reclameborden of transparante platen.

INTERALPIN 2023

Art-ice is exhibiting on INTERALPIN '23 Interalpin is one of the world's largest and most important trade fairs for cable car technology, equipment and winter snow. International exhibitors here are the latest products and materials for cable car operator, winter...

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u partner worden of heeft u hier vragen over? Klik dan hier