Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

Specificaties

UITVOERINGEN

Door de zelfsmerende technologie van Art-Ice is het aanbrengen van een smeermiddel op de kunststof schaatsvloer onnodig.

Voordelen hiervan zijn:

  • De schaatsvloer hoeft niet te worden ontruimd om een smeermiddel aan te brengen
  • Bij valpartijen krijgen gebruikers geen contact met een residu
  • Art-Ice zijn gemodificeerde polyethyleen persplaten

Producten

Art-Ice biedt verschillende producten die perfect aansluiten op uw eisen. Voor iedere toepassing is een geschikte uitvoering beschikbaar om zo goed mogelijk aan te sluiten op de activiteiten van de gebruiker.

MONTAGE

De Art-Ice schaatsvloer bestaat uit gemodificeerde UHMPE platen. Ieder hoofdelement is ca. 1 x 2 meter en heeft een dikte van 20, 15, of 10 mm.

Indien de ondergrond egaal en stevig is, is montage en demontage van Art-Ice overal mogelijk.  Ieder hoofdelement is 1 x 2 meter en montage en tillen is met twee personen uitstekend uit te voeren. Door een geperfectioneerd zwaluwstaartsysteem worden de elementen naadloos aan elkaar gemonteerd. Bovendien neemt de vloer opgeruimd slechts 1 x 2 meter oppervlakte in beslag.

ONDERHOUD

De schaatsvloer van Art-Ice is de enige echte zelfsmerende droge schaatsvloer. Dit houdt in dat de verhuurder of gebruiker niets hoeft te doen om glijeigenschappen te creëren! Periodiek dient de schaatsvloer van Art-Ice te worden gereinigd met een borstelveegmachine, afhankelijk van de intensiteit van de vervuiling.

Nieuwsberichten / projecten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u partner worden of heeft u hier vragen over? Klik dan hier