Energie neutraal

Zelfsmerend

Volledig recyclebaar

IJSHOCKEY

De deuren van uw ijshockeyvereniging hoeven nooit meer te sluiten dankzij de kunststof schaatsvloer van Art-Ice. Een ideaal alternatief voor de reeds bestaande ijsbaan.

Heerenveen, schaatsmekka van Nederland, heeft in een productiehal een kunststof schaatsoppervlak gerealiseerd. Dit betekent dat de ijshockeyspelers het hele jaar door, onder iedere omstandigheden kunnen trainen. Betere resultaten zijn het gevolg. De Heerenveen Flyers maken heel veel gebruik van de Art-Ice kunststof schaatsbaan. Art-Ice is ook geschikt voor speciale trainingen. Zo kan een harnas of een elastische band, gekoppeld aan een vast punt op het schaatsoppervlak meehelpen aan de ontwikkeling van extra vaardigheden en / of duurtraining. Tevens is een oplopende vloer voor Art-Ice geen enkel probleem. Ook een schans om controle over de beenspieren te trainen zijn reeds uitgevoerde trainings attributen.

INTERALPIN 2023

Art-ice is exhibiting on INTERALPIN '23 Interalpin is one of the world's largest and most important trade fairs for cable car technology, equipment and winter snow. International exhibitors here are the latest products and materials for cable car operator, winter...

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u partner worden of heeft u hier vragen over? Klik dan hier