Sustainable

Easy assembly

Excellent properties

About Art-Ice

Art-Ice is het perfecte alternatief voor natuurijs. De kunststof schaatsvloer wordt gebruikt voor diverse (sport)evenementen en speciale aangelegenheden. Het is zowel mogelijk om de schaatsvloer te kopen als huren, onze wereldwijde partners geven advies op maat over welke versie voor u het meest geschikt is.

 

The Art-Ice ice rink is the perfect alternative for natural ice. The plastic ice rink has been used scores of times for several (sports)events and special matters. You can either rent of buy an Art-Ice ice rink, our worldwide partners are available for special advise about which skate floor is most suitable for you

The plastic Art-Ice ice rink is the only dry and self-lubricating floor. Art-Ice is the name of the brand which was found by Betech. Betech is also the producer of the skating floor. The floor reaches approximately 94-98% of the gliding capacity in camparison with natural ice, which is enormous for a plastic ice rink. The Art-Ice ice rink is available in all sizes.

Assembly

Het hele jaar door schaatsen onder iedere weersomstandigheid. Een unieke aanvulling op de reeds bestaande ijsbanen is de kunststof schaatsvloer van Art-Ice!

Technology

Products

Assembly

Maintenance

News/projects

Curling op een unieke locatie!

Curlen op het dak van een hotel, dat is pas bijzonder! Een hotel in Amsterdam heeft hiervoor gekozen om een verblijf op het dakterras aantrekkelijk te maken in de winter, maar dan zonder de hoge kosten van een ijsbaan. Dat kunnen we gerust een unieke locatie noemen!

read more

110.000 bezoekers in Nieuw-Zeeland!

De Art-Ice baan op een prachtige plaats in Nieuw-Zeeland heeft haar 110.000ste bezoeker mogen verwelkomen! Een mooi voorbeeld van schaatsen in de zomer als aanvulling op het bestaande recreatieprogramma op een vakantiepark!

read more
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Would you like to become partner, or do you have questions about it?